Ak Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin, ''Daha meclis üyelerini hiç biri ekran karşısında ya da basında tanıtamadılar. Yine hiçbir yatırımı veya ne yapacaklarını söylediler. Zaten geçmişte, bu memlekete çakılı bir tane çivileri yok.''

-Ama yapacaklarını da mahallelerde kulaktan kulağa söylüyorlar ki çünkü gerçeği yansıtmayan vaatler, özellikle bayan kardeşlerimize kulaktan kulağa söylenen, asılsız vaatler, biz gelince iyisini yapacağız. Ama ortada somut bir proje yok!

Karapınar’da yağmur duası yapıldı Karapınar’da yağmur duası yapıldı

-Karapınar'a 50 tane proje yaptık deyip her gün anlatıyoruz ya, şimdi başkanım tanıtımı da yapacak. Hızlı bir geçiş, onu da yanlış anlamışlar. Biz 50 proje sözü vermedik, yaptığımız 50 proje bitti. Şehrimizin hizmetinde. Bir kaçını da ben şimdi sayıyorum.'' dedi.

https://youtu.be/vwGqzhS7J3Q

Konya'nın Karapınar ilçesinde geçtiğimiz akşam düzenlenen mahalle çadır toplantısında konuşan Ak Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin, muhalefete ve iddalara sert yanıt verdi. Zengin'in sözleri çadır toplantısında özellikle kadın bölümünden büyük alkış alırken, Zengin muhalefetin, yapılacaklar konusunda kulaktan kulağa gitmesine vurgu yaptı.