Tüm Türkiye'de hissedilen, bilinenlere göre merkez üssü Kahramanmaraş ve Gaziantep olan depremde illerde yıkılan evler olduğu, göçük altında kalan insanların Twitter'dan yardım istediği bilgileri gelmeye devam ediyor. Haber bilgiler geldikçe güncellenecektir.

https://youtu.be/c462uvsY5Zc
Osmaniye'de tamamen çöken bir bina - Osmaniye'de çöken binada arama kurtarma yapan insanlar - Vatandaşların arama kurtarmaya yardımcı olması - Polisin sessizlik için anons yapması - Enkaz altındaki vatandaşın su istemesi
https://youtu.be/fxyzrDRLTz8
Diyarbakır'da çöken binada arama kurtarma yapan ekipleri - Ekiplerin anonsu - Vatandaşların arama kurtarmaya yardımcı olması - Enkazdan çıkan Kur'an-ı Kerim'i uzatan vatandaş DİYARBAKIR - Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle Diyarbakır'da yıkılan binalarda kurtarma çalışması başlatıldı. (2)
https://youtu.be/KCn9_ye-Nmo
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşti. 7,4 büyüklüğündeki deprem, 7 kilometre derinlikte oldu. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Mardin'de de hissedildi.
https://youtu.be/miUfr8IIW_8

*Konya ve İlçelerinde deprem hissedildi. Konya'da vatandaşlar sokağa döküldü. Karapınar, Ereğli ve Merkezde insanlar sokaklarda. Deprem hissedilme saati 04:13 olarak kayıtlarda.

https://youtu.be/SSQt6ik3A_o

*Konya ve ilçelerinde bilinen bir problem yaşanmadığı aktarıldı.

*Antep ve Maraş'ta evlerin çöktüğü, insanların altından yardım istediği bilgisi geldi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

https://youtu.be/miUfr8IIW_8
https://youtu.be/q5hHVDckPPQ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kayseri'de de hissedilirken vatandaşlar evlerinden dışarıya çıktı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Sivas'ta da hissedilirken kent merkezindeki Pulur Mahallesinde 11. katlı binada çatlaklar meydana geldi. Polis ekipleri apartman sakinlerini tahliye etti.