X
İnşaat Mühendisi Niyazi Kocabaş’ın İşyeri Açılışı Gerçekleştirildi

İnşaat Mühendisi Niyazi Kocabaş’ın İşyeri Açılışı Gerçekleştirildi

İlçenin Adalet Mahallesi, Konya Caddesi No: 106/B Karapınar-Konya adresinde İnşaat Mühendisi Niyazi Kocabaş’a ait işyeri, 03 Kasım 2022 Perşembe günü saat 14.00’de açılışı dualar eşliğinde yapıldı.

ABONE OL
3 Kasım 2022 15:55
İnşaat Mühendisi Niyazi Kocabaş’ın İşyeri Açılışı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçenin Adalet Mahallesi, Konya Caddesi No: 106/B Karapınar-Konya adresinde İnşaat Mühendisi Niyazi Kocabaş’a ait işyeri, 03 Kasım 2022 Perşembe günü saat 14.00’de açılışı dualar eşliğinde yapıldı.

İnşaat Mühendisi Niyazi Kocabaş’ın yeni işyerinin açılışına, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yrd. Halil Aker, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan V. Şadi Yazgan, Esnaf Kredi Kefalet Koop. Başkanı A.Hakkı Şenyurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete, Eski İlçe Emniyet Müdürü, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, Adalet, Cumhuriyet, Alâeddin ve diğer Mah. Muhtarları, işyeri sahibi İnşaat Mühendisi Niyazi Kocabaş’ın yakınları, bay bayan akrabaları, eş ve dostları, basın mensupları, davetliler katıldılar.

İşyeri sahibi İnşaat Mühendisi Niyazi Kocabaş yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi,” Sayın Belediye Başkanım, siyasi parti ilçe başkanlarım, işyerimin açılışı için uzaktan yakından gelen sivil toplum kuruluşu başkanlarım ve temsilcileri, daire müdürlerim, misafirlerim hepinize hoş geldiniz der, en derin saygılarımı sunuyorum. 2017 yılında başladığım Karatay Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden bu yıl itibariyle mezun oldum. Gelişmekte olan ilçemize hizmet etmek için çıktığım bu yolda, inşaat mühendisliğinin farklı alanlarında Karapınar’a yakışır en kaliteli hizmeti vereceğime inancım tamdır. Bu güne kadar ki eğitim hayatımızda ve iş hayatına atılmam da maddi manevi desteğini esirgemeyen aileme minnettarım. Hepinize saygılarımı sunuyorum. Dedi

Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise açılış konuşmasında şunları söyledi,” İnşaat Mühendisi Niyazi Kocabaş’ın işyerinin açılışı için toplanmış bulunmaktayız. Yeni açılan bu işyerinin Niyazi Kocabaş’a ve ailesine hayırlı uğurlu olmasını ve bol bereketli hayırlı kazançlar nasip etmesini diliyorum. Karapınar’ın konut ihtiyacının olduğunu hepimiz biliyoruz ancak burada ilçemizde bu ihtiyacın giderilmesi için Mimarlara, İnşaat Mühendislerine ve diğer elektrik, makine, jeoloji ve diğer mühendislere, müteahhitlere ihtiyaç vardır. Her şehrin bir kimliği ve hayatı vardır. Şehirlerde canlı bir organ gibidirler, sadece taş ve topraktan ibaret değildir. Her değişik devir ve medeniyetlerde şehirlerin gelişimleri ayrı ayrı olmuştur. İslam medeniyetinde şehirler ibadethane olan camiler etrafında gelişmiş, Avrupa ve Roma medeniyetlerinde ise şehirler değişik gelişmişlerdir. Sosyal donatılar, yeşil alanlar, otoparklar ülkemizde de kanun ve mevzuatlarla belirlenmiş ve buna göre uygulamalar yapılmaktadır. Tekrar işyerinin İnşaat Mühendisi Niyazi Kocabaş ve ailesine hayırlı uğurlu olmasını, bol bereketli hayırlı kazançlar nasip etmesini diliyorum”. Dedi

Konuşmaların ardından Sultan Selim Cami İmam Hatibi Muhammet Özoğlu tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla işyerinin açılışı yapıldı. İşyeri katılımcılar tarafından gezilerek görüldü, hayırlı uğurlu olması yönünde dileklerini ilettiler. Açılışa gelen misafirlere etli ekmek, pasta, tatlı ve meşrubat ikramları yapılarak işyeri açılışı programı sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r