Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri Seçimi 01 Ekim Cumartesi Günü Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası binasında İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca görevlendirilen 1 Nolu Sandık Kurulu üyeleri Cemil Tezcan, Cevdet Kesik, Adem Akbaba 2 Nolu Sandık Kurulu üyeleri Yasin Güngör, Emre Çelik, Gökhan Korkmaz 3 Nolu Sandık Kurulu üyeleri Osman Akpınar, Halil İbrahim Çelebi, Murat Yalçın gözetim ve denetiminde yapıldı.

Sabah saat 10.00 da başlayıp saat 17.00’ye kadar devam eden oy verme sonucunda 7 meslek gurubu sonuçlarına göre Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliklerine seçilen asil Üyeler aşağıda görüldüğü gibidir.

BİRİNCİ MESLEK GRUBU: Komite ve Meclis Asil Üyeliklerine seçilenler; Fikri Peker Tarım Turizm İşletmeciliği ve Sağlık Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Türkoğlu Petrol, Petrol Ürünleri Harfiyat-Nakliye ve Mobilya Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hotamış Şubesi, Mehmetoğulları Tarım Ürünleri Canlı Hayvan Nakliye Pazarlama Ticaret ve San. Ltd. Şti.

İKİNCİ MESLEK GRUBU; Komite ve Meclis Asil Üyeleri Savaş Ünlü Ünlü Organik Gübre, Görsel İletişim Plastik Tarım Ticaret San. Ltd. Şti., Ege Flakes Sanayi ve Tic. Ltd. Şti., Merih Yem Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Öziş Karasör Doğramacılık Nakliye Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

ÜÇÜNCÜ MESLEK GRUBU; Meclis Asil Üyelikleri; Kardeşler Giyim Murat Zararsız, Yuvakur Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama Ticaret ve San. Ltd. Şti., Komiteye Seçilenler; Yuvakur Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama Tic. ve San. Ltd.Şti., Kardeşler Giyim Murat Zararsız, Mustafa Arslan Arslan Market, Karadeniz Balıkcısı Tavuk ve Gıda Özgür Balıkçı, Yakup Karakaya seçildiler.

DÖRDÜNCÜ MESLEK GRUBU; Meclis Asil Üyeliklerine seçilenler; Karabacaklar İnş. Sami Karabacak, Metin Tartan Mimarlık, Oğuz Han Mutlusoy Mimar, Meslek Komitesi Asil Üyeleri; Karabacaklar İnş. Sami Karabacak, Metin Tartan Mimarlık, Oğuz Han Mutlusoy Mimar, Mehmet Fatih Parlak Damla Isı, Aykut Kalemoğulları Tarım Hayvancılık Merkezi

BEŞİNCİ MESLEK GRUBU; Meclis Asil Üyeliklerine seçilenler; Apak Petrol Ürünleri Canlı Hayvan ve Otomotiv Ticaret ve San. Anonim Şirketi., Alp Akaryakıt Tesisleri İşletmeciliği Tic. ve San. Anonim Şirketi., Meslek Komitesi Asil Üyeleri; Apak Petrol Ürünleri Canlı Hayvan ve Otomotiv Tic.ve San. Anonim Şti., Alp Akaryakıt Tesisleri İşletmeciliği Tic. ve San. Anonim Şti, Türkoğlu Petrol Petrol Ürünleri hafriyat-Nakliye ve Mobilya ve Taahhüt İşleri San. Ve Tic. Ltd. Şti., Arifoğulları Zirai Ürünler Kömür ve Altın Alım Satım Nakliye Taahhüt San. Ve Ticaret Ltd. Şti Emirgazi Şubesi, Harun Işıklı Işıklı Otomotiv.

ALTINCI MESLEK GRUBU; Meclis Asil Üyeliklerine; Rasih Yazgan, Uslu Dayanıklı Tüketim Malları Gıda ve Tarım Ürünleri Ticaret ve San. Ltd. Şti, Meslek Komitesi Asil Üyeliklerine; Rasih Yazgan, Uslu Dayanıklı Tüketim Malları Gıda ve Tarım Ürünleri Tic. ve San. Ltd. Şti, Yeni Karapınar Seyahat Nakliyecilik Matbaacılık Petrol Ürünleri San. Ticaret Ltd. Şti, Demircioğlu Ticaret Canlı Hayvan Alım Satımı ve Kesimi Veli Demircioğlu, S.S. Karapınar Konya Nakliyeciler ve Şoförler Nakliye Motorlu Taşıyıcılar Koop.

YEDİNCİ MESLEK GRUBU; 7.Meslek Grubu Meclis Asil Üyeliklerine Karapınar Mimar Sinan Eğitim Öğretim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi(Haydar Karabacak), Embiya Güler. Meslek Komitesi Asil Üyeliklerine Karapınar Mimar Sinan Eğitim Öğretim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Embiya Güler Fatih Çağıran, Selçuk Okur, Atabek Veterinerlik Tarım Ürünleri Hayvancılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi

07 Ekim Cuma Günü ise yine İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı denetim ve gözetiminde Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası binasında Meclis Üyeliklerine yeni seçilenler kendi aralarında Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanını seçeceklerdir.